Dolgozik a PROF, olvashatók a bírálatai

2020-08-14
834 olvasó

Az egyre növekvő igényeknek eleget téve üzembe helyeztük PROF néven futó műelemző szolgáltatásunkat. A PROF hosszas fejlesztés eredményeként mindenfajta emberi beavatkozás nélkül, tisztán a mesterséges intelligencia algoritmusaira hagyatkozva analizálja a szerkesztőségünkbe véleményezésre küldött írásokat. A gépi értelem mentes az emócióktól, így nincs tekintettel arra, hogy a szerző esetleg megsértődhet a nyílt színű, elfogulatlan bírálattól, ezért a PROF kritikái rövidek, lényeglátóak és elementáris módon őszinték. Az anyagot a főmenüben kialakított új gyűjtőhelyen ( prof ) találják meg.

 

A PROF-szolgáltalás szabályai:

  1. a véleményezésre felkínált művet word-formátumban a regenytar@gmail.com -ra kell postázni. Az üzenet tárgyában meg kell adni, hogy a PROF részére küldik.
  2. a PROF részére érkezett levelekre nem válaszolunk, és nem is garantáljuk, hogy a PROF minden beküldött művet fel fog dolgozni, de amelyikre lecsap, arról rövid, tömör véleményt generál. Ezt minden esetben közzéteszünk a honlapunkon.
  3. aki igénybe veszi a PROF szolgáltatásunkat, hallgatólagosan beleegyezik abba, hogy a  beküldött művét, vagy művének részleteit névtelenül közzétehessük a Regénytáron.
  4. a művek publikálása nem minden bírálat esetében történik meg, elképzelhető, hogy a PROF csak a kritikát fogja közlésre javasolni, ezért kérjük a jelentkezőket, adjanak jeligét a munkájuknak, amelyre a publikálás során hivatkozhatunk.
  5. jelige nélkül a mű címére utalva tesszük közzé a róla írt bírálatot.
  6. a PROF szolgáltatás szabályai a jövőben kisebb-nagyobb mértékben módosulhatnak.

Az ikonra kattintva egy 500 talentumos jutalomkávét ad a szerzőnek, amivel növeli az ön esélyeit a Bányai Tamás-díj megnyerésére.

Eblegor von Trottle

A Nagy Hadron Ütköztető Irodalmi Részlegének vendégprofeszora, az irodalomfizika avatott szakértője, több neves irodalomkinetikai szaklap állandó szerzője. Honlapunkon jobbára miniesszékkel és szakmai jegyzetekkel jelentkezik, több kevesebb rendszerességgel. A Bűvös Boltunkban található, és némi talentum ellenében bárki számára szabadon letölthető eMagazinok stabil szerzője, egyebek mellett a Hogyan írjunk című vicces oktatósorozat létrehozója.

2 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

FelFEL