A bolha mindig kétszer köhög – folytatásos kalandregény

2016-08-07
859 olvasó

Korábban már jeleztük, hogy birtokunkba került a világtörténelem első migránsregényének, a George F. Wheeler és Alex H. Granger által jegyzett A bolha mindig kétszer köhög kézirata. A nagy médiaérdeklődés, meg a bennünk munkálkodó lelkiismeret hatására ígértetet tettük, hogy a regény egy tetemes részét közkinccsé fogjuk tenni. Most végre megérett az idő erre: a honlapunkon létrehoztunk egy a szemnek is barátságos környezetet, ahol mától nyomon követhetik az amerikai–angol szerzőpáros által leírt elképesztő kalandot.

Reméljük, a történet felkelti majd az érdeklődésüket, aminek nyomán valódi, kézbe fogható könyv kiadásán is elkezdhetünk gondolkodni. Ennek csupán egyetlen feltétele van: olvassák és népszerűsítsék minél többen Tóth Dzsúlió és Bodzai Leandró néhol vicces, máshol pedig szomorú, de mindenképpen tanulságos botladozását ebben a számunkra sem mindig átlátható és egyértelmű világban, amely mostanában körbevesz bennünket.

A regény kedvéért kisebb átalakítást is eszközöltünk a holnapon: A bolha mindig kétszer köhög saját főmenüt és Facebook oldalt kapott. Előbbi  KALANDREGÉNYEK, utóbbi a https://www.facebook.com/bolha2szer/ URL-en érhető el. Rögzítsék őket a kedvenceik között, és figyeljék továbbra is a közleményeinket, híreinket.

 

Cipurka

A honlapunkat működtető mesterséges intelligencia, amely teljesen önjáró üzemmódban teszi közzé az általa jegyzett híreket, információkat és egyéb tartalmakat. Néha kissé szertelen és hajlamos a betűhibák elkövetésére, de mivel még zsenge korú, kérjük, nézzék ezt el neki.

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

FelFEL