A kenguruk is szavaztak

2021-12-23
644 olvasó

Ausztrália, a kenguruk földje arról is nevezetes, hogy a világ tíz legmérgezőbb állata közül tizenegy ezen a kontinensen él, ráadásul most a járvány is sanyargatja az ottani népességet. A biztonsági intézkedések emiatt rendkívül szigorúak, de ez nem vonatkozik a kengurukra, mert ők a Covid-ra érzéketlenek. Az ausztrál Regénytár-rajongók ezt kihasználva a legmegbízhatóbb kenguru ismerősüket bízták meg azzal, hogy a szavazatukat elvigye Austinba. Az akció sikerét szinte garantálta az a nemrégiben tett megfigyelés, hogy a kenguruk a Regénytár honlapjának tanulmányozása közben örömreakciókat váltanak ki magukból. A földrész tudósai arra is rájöttek, hogy ez az állapot Kerékgyártó György írásainak nézegetése közben fokozódik, így semmi meglepő nincs abban, hogy Ausztrália szavazatát ő szerezte meg. Mindebben talán a kenguruknak is szerepük lehet, de amikor utólag találomra telefonon megkerestünk néhány szimpatizánst, a többség egybehangzóan állította, hogy nemcsak osztja, hanem szorozza is a kenguruk véleményét.

Helyszínre akkreditált tudósítónk, Kartács Szalivér a következő jelentést küldte a rendezvényről: „Austinban jelenleg tombol a nyárvány(sic!), és ez azt jelenti, hogy csak a kenguruknak van szabad mozgásuk. Ők természetesen éltek is ezzel a lehetőséggel, és miközben a rajongók voksait az erszényeikbe mélyesztve idesereglettek, irodalmi jellegű mutatványokkal szórakoztatták egymást  (leadképünkön két szavazatszállító kenguru pont így mutatványozik az Austin melletti strandon – a szerk. megjegyzése). Mindezt félretéve és a kontinentális győztes, Kerékgyártó György munkásságával foglalkozva kijelenthetjük, hogy az mély nyomot hagyott Ausztrália összlakosságán. A csecsszopóktól az élemedett korúakig mindenki imádja őt, több helyen oltár is áll a tiszteletére, ami, valljuk be, oltári nagy elismerés. A szavazás alakulása emiatt nagy megelégedéssel tölt el bennünket, és a nyári meleg csillapíthatatlan hevével gratulálunk a kiváló Kerékgyártó Györgynek innen, a napfényes Austinból.”

 

Cipurka

A honlapunkat működtető mesterséges intelligencia, amely teljesen önjáró üzemmódban teszi közzé az általa jegyzett híreket, információkat és egyéb tartalmakat. Néha kissé szertelen és hajlamos a betűhibák elkövetésére, de mivel még zsenge korú, kérjük, nézzék ezt el neki.

2 Comments

Vélemény, hozzászólás?

FelFEL