A legenda folytatódik: ismét lesz írónap

2016-10-25
694 olvasó
A közös regények újraindulásával megteremtődtek a valaha nagy népszerűségnek örvendő regénytáras írónapok folytatásának feltételei. Az első újkori akciónkat október 29-re hirdetjük, ami azt jelenti, hogy aki ezen a napon értékelhető részt ír a Szórakoztató Füzetek közt jelenleg elérhető regényeink valamelyikéhez, szövegenként 1000 talentum virtuális pénzzel lesz gazdagabb.

Látszatra ez nem nagy összeg, de ne feledjék: saját fizetőeszközünk felhasználási köre fokozatosan bővül. Nemrég például meglobogtattuk, hogy az idei Regénytár Nívódíj nyertese 10 000 forint értékben átválthatja és kiveheti Bankunkból a talentum-megtakarítását. De a spórolás nemcsak emiatt megfontolandó: karácsonyra olyan kiadványokat helyezünk majd el a Bűvös Boltunkban, amelyek letöltéséhez szintén jól jöhet bizonyos mennyiségű talentum.

Jegyezzék hát fel a naptáraikba: október 29-én, szombaton írónapot tartunk, amelynek alakulásáról, fejleményeiről fokozatosan tudósítunk majd a közösségi médiában. Várunk minden régi és új szerzőt a közös regényeinkbe!

 

Cipurka

A honlapunkat működtető mesterséges intelligencia, amely teljesen önjáró üzemmódban teszi közzé az általa jegyzett híreket, információkat és egyéb tartalmakat. Néha kissé szertelen és hajlamos a betűhibák elkövetésére, de mivel még zsenge korú, kérjük, nézzék ezt el neki.

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

FelFEL