A múlt születése

2020-05-23
831 olvasó

Egy másik világban apósom bringázott vele a gyárba, aztán ki a földekre. Én már csak a biciglijét ismertem – egy megint másik életben. Amikor a cangát is inkább dugtam a komposztnak álcázott szemétdomb alá, ahelyett, hogy rendbe tettem volna. Akár csak az életemet. Nincs olyan régen, hogy nekiláttam a takarításnak. Így került elő a drótszamár a hulladékhalom alól, s lefotóztam – legyen mementó, hogy azokra a kerekekre többé már nincs fölszállás.

 

 

Az ikonra kattintva egy 500 talentumos jutalomkávét ad a szerzőnek, amivel növeli az ön esélyeit a Bányai Tamás-díj megnyerésére.

Mányoki Endre

2022. szeptember 19-én bekövetkezett haláláig közismert szerkesztő, író és esztéta, az egyik legnagyobb 20. századi gondolkodó, afféle atomredaktor volt, ahogy a közbeszédben emlegették. Munkásságával nagy hatást gyakorolt több nemzedékre is, majd nyugdíjasként organikus anyagokból éterikusakat gyártva, folyamatosan alkotott.

2 Comments

  1. Akkor voltam az egyik legnagyobb, Sanyikám, amikor 110 kilót nyomtam… T. OLVASÓ! Az egészből csak annyi az igaz, hogy „nyugdíjas éveit tölti”. ME

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

FelFEL