A múlt születése

2020-05-23
625 olvasó

Egy másik világban apósom bringázott vele a gyárba, aztán ki a földekre. Én már csak a biciglijét ismertem – egy megint másik életben. Amikor a cangát is inkább dugtam a komposztnak álcázott szemétdomb alá, ahelyett, hogy rendbe tettem volna. Akár csak az életemet. Nincs olyan régen, hogy nekiláttam a takarításnak. Így került elő a drótszamár a hulladékhalom alól, s lefotóztam – legyen mementó, hogy azokra a kerekekre többé már nincs fölszállás.

 

 

A Regénytárnak szüksége van az ön segítségére, ezért arra kérjük, a lentebb elhelyezett kerek Facebook ikonra kattintva ossza meg ezt az írást, hogy mások is megtalálhassák. A honlapunkra regisztrált olvasóknak minden egyes megosztásért 500 talentum (regénytáras virtuális pénzt) jutalmat adunk. Év végén a legtöbb megosztást magánénak tudó olvasó a talentum megtakarítása egy részét átválthatja forintra.

Mányoki Endre

2022. szeptember 19-én bekövetkezett haláláig közismert szerkesztő, író és esztéta, az egyik legnagyobb 20. századi gondolkodó, afféle atomredaktor volt, ahogy a közbeszédben emlegették. Munkásságával nagy hatást gyakorolt több nemzedékre is, majd nyugdíjasként organikus anyagokból éterikusakat gyártva, folyamatosan alkotott.

2 Comments

  1. Akkor voltam az egyik legnagyobb, Sanyikám, amikor 110 kilót nyomtam… T. OLVASÓ! Az egészből csak annyi az igaz, hogy „nyugdíjas éveit tölti”. ME

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

FelFEL