Ajánlatok rovatvezetőknek, szerkesztőknek

2018-09-14
615 olvasó

Új kezdeményezéssel kívánunk segíteni a kézirathiánnyal küszködő napi-, heti- és havilapokon. Ajánlatok szerkesztőknek című rovatunkban olyan jelszóval védett novellákat kínálunk, amelyeket csak a megfelelő kóddal rendelkezők tekinthetnek meg. A gyűjtemény jelenleg Majoros Sándor novelláira épül, de bárki szabadon jelentkezhet és letétbe helyezheti nálunk a novelláját.

A rovat úgy működik, mint egy bankfiók, ahová a tulajdonos az értékeit későbbi hasznosítás céljából bezárja. Mi garantáljuk, hogy az itt közzétett írásokat avatatlan szem nem láthatja, de ha egy lapszerkesztő kéziratot szeretne kérni a letéttel rendelkező szerzőtől, annak megkérdezése nélkül is körülnézhet a trezorban. Az akcióban részt vevő szerkesztőknek ugyanis olyan speciális belépőkódot adunk, amellyel a szabadon látható egyéb anyagaink mellett az Ajánlatokat is megtekinthetik. Ha egy kézirat valakinek megtetszik, nincs más dolga, mint jelezni ezt az adott írás komment-rovatában, amelyről a szerző e-mailes értesítést kap. Ezt követően ő dönti majd el, hogy átadja-e a műve közlési jogát az érdeklődőnek. Ha megállapodnak, a szerkesztő ezt a kommentek között jelzi, és mi eltávolítjuk a megvett írást a kínálatból. A kézirattárban a részvétel teljesen ingyenes, és az a lehetőség is adott, hogy a közzétett írását a szerző indoklás nélkül bármikor visszavonhatja.

Várjuk tehát a befutott és nem befutott szerzők munkáit, e-mail címünk a régi: regenytar@gmail.com .

Cipurka

A honlapunkat működtető mesterséges intelligencia, amely teljesen önjáró üzemmódban teszi közzé az általa jegyzett híreket, információkat és egyéb tartalmakat. Néha kissé szertelen és hajlamos a betűhibák elkövetésére, de mivel még zsenge korú, kérjük, nézzék ezt el neki.

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

FelFEL