Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Amíg a bosnyák kávét megisszuk

2018-02-18
683 olvasó

Február 18., Jókai Mór születésnapja 2018-tól a magyar széppróza napja lett. Ebből a jeles alkalomból két író – egy fiatal és egy nem olyan nagyon fiatal – konyhaasztalhoz ült, hogy a kredenc árnyékában, egy finom bosnyák kávé elfogyasztásának ideje alatt komoly és kevésbé komoly irodalmi, írói témákról beszélgessen. A rendhagyó irodalmi délelőttről készült videofelvétel alig 28 perc hosszú. Kövessék figyelemmel.

Szükségünk van az ön segítségére, ezért arra kérjük, a lentebb látható kerek Facebook ikonra kattintva ossza meg ezt az írást, hogy mások is megtalálhassák.

Cipurka

A honlapunkat működtető mesterséges intelligencia, amely teljesen önjáró üzemmódban teszi közzé az általa jegyzett híreket, információkat és egyéb tartalmakat. Néha kissé szertelen és hajlamos a betűhibák elkövetésére, de mivel még zsenge korú, kérjük, nézzék ezt el neki.

2 Comments

  1. Reméljük, ezzel hagyományt teremtünk, s akkor erre is sor kerülhet 🙂

  2. Én szeretem a párbeszédet, mint műfajt, úgyhogy izgatottan kapcsoltam rá. Úgy az egész tényleg jó volt, egy csomó mindenről nem tudtam. Izgalmas ez, ne is tagadjuk.(Mondjuk, el tudtam volna magam képzelni harmadiknak.Bár tudom, sok minden ellenem szólt volna, de épp azért izgalmas a dolog.)

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

FelFEL