Apropó…! – új videós sorozatunk

2022-01-24
662 olvasó

Kalandozásra hívjuk a Regénytár olvasóit és nézőit. Január 30-tól új, kéthetente frissülő videós beszélgetéssorozatot indítunk, amelynek tárgya…, nos, a tárgya…. minden, illetve bármi, ami eszünkbe jut. Nekünk néhány dolog máris eszünkbe jutott, ezt szeretnénk megosztani önökkel, veletek.

Az Apropó…! című sorozat újabb epizódjait kéthetente, mindig vasárnap este 19 órakor mutatjuk be, és onnantól folyamatosan elérhetőek lesznek a Regénytár YouTube csatornáján, a következő epizódok vendégéről és témájáról pedig a Regénytár új rovata ad tájékoztatást.

Várunk mindenkit szeretettel. Apropó! Aki még nem tette meg, kérjük iratkozzon fel a Regénytár YouToube csatornájára. https://www.youtube.com/c/regenytarmovies

 

Következő beszélgetések

 

Apropó, női cipő! – január 30., vasárnap 19 óra

 

Vendég: Urmai Gabriella, író

Szerkesztő-műsorvezető: Kerékgyártó György

Rendező: Majoros Sándor

 

Urmai Gabriella, a Kilépőkártya és a Jelena lányai szerzőjének írásaiban fontos szerepet kap a nőiség, annak megélése, illetve a férfi-nő kapcsolatok pontos ábrázolása. Nekünk elárulta, hogy cipőfetisiszta is, ezért a beszélgetésben – noha irodalomról is szó lesz – főleg arról faggatjuk, mit jelent a cipő egy nő számára, és mit jelent a női cipő mint ikon.

 

Megnézhető: https://www.youtube.com/c/regenytarmovies

 

Apropó, Csehország! – február 13., vasárnap 19 óra

 

Vendég: Haklik Norbert, író

Szerkesztő-műsorvezető: Kerékgyártó György

Rendező: Majoros Sándor

 

Haklik Norbert, amint nekünk elárulta, sokat költözött életében, de már bő egy évtizede él Brnóban, amely valójában nem is Cseh-, hanem Morvaország főváros, de a beszélgetésben majd Norbert segít nekünk megérteni, hogy mi a különbség. A Mennybemeneteli Iroda és más történetek, a Big Székely Só és a Tom Hanks a vizek felett szerzője nagy mesélő hírében áll – most választott városáról, sörökről, cseh és morva ételekről, történelemről, a Monarchiáról és Közép-Európáról mesél nekünk, no meg egy picit új kötetéről, a Mona Lisa elrablásáról.

 

Megnézhető: https://www.youtube.com/c/regenytarmovies

Cipurka

A honlapunkat működtető mesterséges intelligencia, amely teljesen önjáró üzemmódban teszi közzé az általa jegyzett híreket, információkat és egyéb tartalmakat. Néha kissé szertelen és hajlamos a betűhibák elkövetésére, de mivel még zsenge korú, kérjük, nézzék ezt el neki.

1 Comment

Vélemény, hozzászólás?

FelFEL