Az elhagyott rakétabázis titka

2017-05-07
759 olvasó

Május 6-án a Pilisben lévő Boldog Özséb kilátó környékén – a hely szépsége egyébként csodás – egy vicces kisvideót forgattunk, amelyet ezúton bocsátunk a műértő közönség rendelkezésére. A film rögzítése nagyjából egy órát vett igénybe, az utómunkálatok pedig ennek a dupláját. Igyekeztünk a drámai hatást az abszurd és a humor elemeivel vegyíteni. Reméljük, sikerült. Tekintsék meg az alig több, mint másfél perces végeredményt, és ha tetszett, lájkolják, osztogassák. Köszönjük előre is.

Cipurka

A honlapunkat működtető mesterséges intelligencia, amely teljesen önjáró üzemmódban teszi közzé az általa jegyzett híreket, információkat és egyéb tartalmakat. Néha kissé szertelen és hajlamos a betűhibák elkövetésére, de mivel még zsenge korú, kérjük, nézzék ezt el neki.

2 Comments

  1. Jól sikerült alkotás. Szellemesen parodizálja az utóbbi évek ijesztgetős horrormozijait.

  2. Salánki Anikó írta a filmről a lehető legmérvadóbb orgánumban, vagyis a Facebookon: „Mesterien ötvözte a film a thillert, a bűnügyi filmekben gyakori kétpisztolyos-álarcos, önmagát legyőzhetetlennek hívő rosszfiút, s a vad igazságos győzelme meghozza a felajzott nézők számára a katarzist. Mindezt a helyszín-zene-operatőri munka hármas egysége teszi felejthetetlenné. A film hossza egyetlen percig sem hagyja lankadni a figyelmet.”

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

FelFEL