E-kiadvány is készül a pályamunkákból

2016-01-04
658 olvasó

Most már biztos, hogy Matula bácsis pályázatunkra elég anyag érkezett be ahhoz, hogy bele merjünk vágni egy e-kiadvány szerkesztésébe és elkészítésébe. Eddig a pillanatig ugyanis – 2016. január 4-én – öt pályamunkát tartunk nyilván, ami a Háború és békéhez viszonyítva ugyan macskafütty, de a mai, korszerű olvasási szokásokat tekintve bőven elég az e-book olvasón vagy monitoron kifejtett olvasásszerű tevékenységhez.

Emiatt döntöttük úgy, hogy az anyagból készülő e-kiadvány előállítási költségeit a Regénytár Banktól fölvett rövid lejáratú kölcsönből megfinanszírozzuk.

Nagyon és őszintén reméljük, hogy az anyag forgalmazásából lesz annyi bevételünk, amennyi a hitel visszafizetéséhez szükséges, mert ha nem, az beláthatatlan következményekkel jár a Regénytár és a Föld élővilágára nézve. Mindez azért nem akadályoz meg bennünket abban, hogy minden egyes pályázónak ne adjuk majdan egy-egy letölthető tiszteletpéldányt.

A pályázati jutalomkeret jelen pillanatban 12 500 forintot tesz ki.

Cipurka

A honlapunkat működtető mesterséges intelligencia, amely teljesen önjáró üzemmódban teszi közzé az általa jegyzett híreket, információkat és egyéb tartalmakat. Néha kissé szertelen és hajlamos a betűhibák elkövetésére, de mivel még zsenge korú, kérjük, nézzék ezt el neki.

2 Comments

  1. Kedves Gabi! A pályamunkák közlése azért akadt meg, mert olyan amatőr munkákról volt szó, amelyek, hatalmas szerkesztői, korrektori munkát igényeltek volna ahhoz, hogy elérjék a publikáláshoz szükséges színvonalat. Csak egy díjazott munkát sikerült ennek megfelelően (többé-kevésbé) gondoznunk. A honlap működtetését ugyanis egy nem túl tehetős magyar író működteti, és neki nincs kerete ezekre az extra kiadásokra. Azt az egy pályaművet, amelyet pdf-ben sikerült közzétennünk, a boltunk kínálatában találja meg, és egy kevés talentumért (regénytáras virtuális letöltési keret) le is töltheti. Üdvözlettel: Regénytár

  2. Üdvözletem, hol és hogyan juthatok hozzá az e-kiadványhoz? Ez a Matula-antológia nagyon felkeltette az érdeklődésem, a napi olvasásszerű tevékenységemhez használnám. Köszönöm, Gabi

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

FelFEL