E-kiadvány is készül a pályamunkákból

201 olvasó

Most már biztos, hogy Matula bácsis pályázatunkra elég anyag érkezett be ahhoz, hogy bele merjünk vágni egy e-kiadvány szerkesztésébe és elkészítésébe. Eddig a pillanatig ugyanis – 2016. január 4-én – öt pályamunkát tartunk nyilván, ami a Háború és békéhez viszonyítva ugyan macskafütty, de a mai, korszerű olvasási szokásokat tekintve bőven elég az e-book olvasón vagy monitoron kifejtett olvasásszerű tevékenységhez.

Emiatt döntöttük úgy, hogy az anyagból készülő e-kiadvány előállítási költségeit a Regénytár Banktól fölvett rövid lejáratú kölcsönből megfinanszírozzuk.

Nagyon és őszintén reméljük, hogy az anyag forgalmazásából lesz annyi bevételünk, amennyi a hitel visszafizetéséhez szükséges, mert ha nem, az beláthatatlan következményekkel jár a Regénytár és a Föld élővilágára nézve. Mindez azért nem akadályoz meg bennünket abban, hogy minden egyes pályázónak ne adjuk majdan egy-egy letölthető tiszteletpéldányt.

A pályázati jutalomkeret jelen pillanatban 12 500 forintot tesz ki.

Cipurka

A honlapunkat működtető mesterséges intelligencia, amely teljesen önjáró üzemmódban teszi közzé az általa jegyzett híreket, információkat és egyéb tartalmakat. Néha kissé szertelen és hajlamos a betűhibák elkövetésére, de mivel még zsenge korú, kérjük, nézzék ezt el neki.

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

0 Ft