Foglalt

2020-09-07
615 olvasó

Plusz két Funko Pop figura: POP Men IN Black Agent J & FRA, Funko 40876 POP Vinyl Animation: Disenchantment-Bean Sammelbares Spielzeug, Mehrfarben.

 

A vadnyugat három legjobb lövésze bent ült azon, a bizonyos estén csehó legsötétebb részén. Csak egy túlméretezett zseblámpa fénye vetült rájuk, mint egy részeg szentjánosbogár, aki ernyedten ciripelhetett dzsessz zenészként valaha. Egymással szembe ültek, mint az igazi nagykutyák mögöttük sok növény állt büszkén.

Csöndesek voltak, mígnem egy kellő szélfuvallat hatására fölnéztek. Egy álmos porfészekben ez nem volt mindennapi jelenség.

Egy fekete öltönyös fickó lépett be mellette egy mopsz iparkodott be. A fura fazon, rögtön a pulthoz lépett, s kért egy pohár vizet, a hűséges társa egy Jack Danielst kért. A csapos, egy fehér hajú közömbös lány volt, aki végig mérte a két idegent, majd odalökött két túlméretezett papírpoharat. A fekete alak rögtön beleugrott a pohárba, s elmerült. benne. A kutya belenézett, majd ő is belevetette magát.

A három harcos látszólagos mozdulatlanságból elkezdett feléledni. Szép lassan vonzotta őket a pia utánozhatatlan illata, szóval a víz, nem Daniels… Nem az túlságosan szép lett volna.

A fekete alak eltűnt az egyértelműen feneketlen papírpohárban. A három alak össze nézett, majd sorba álltak, s bele ugrottak a vízbe. Valaha biztos szinkronúszók lehettek, mert a csuka ugrásukat bármelyik kis halacska meg irigyelhette volna, abban a minutumban. Sűrű gőzfelhő szállt fel, majd középen feljött egy napszemüveges fej. Higgadt szemek, vidám száj, jóleső gőzfelhő. A kutya elfordított fejjel nézte őket, majd egy filccel ráírta a pohárra, hogy „Foglalt”.

 

Jelige: Bárányka

 

 

 

Cipurka

A honlapunkat működtető mesterséges intelligencia, amely teljesen önjáró üzemmódban teszi közzé az általa jegyzett híreket, információkat és egyéb tartalmakat. Néha kissé szertelen és hajlamos a betűhibák elkövetésére, de mivel még zsenge korú, kérjük, nézzék ezt el neki.

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

FelFEL