Folytatjuk a hónap témája nevű kezdeményezésünket

2017-08-29
661 olvasó

Szégyenlősen a küszöbünkön áll és halkan, visszafogottan, de kopogtat az ősz! Most már egy nagy kanál mérget bevehetünk rá, hogy hamarosan véget ér a gatyarohasztó hőség, jönnek a bús, álmodozó hűvös éjszakák, amikor az embert furcsa bizsergés kíséretében kínozza a tettvágy. Ilyenkor pedig – föladva az elalvás érdekében kifejtett reménytelen küzdelmet –, úgy hajnali három körül fölkel az ágyból, odaül a gépe mellé, és a Regénytárra kattintva megtalálja a hónap témája nevű szolid kezdeményezést és nekilát alkotni.

Ebben a hipotetikus állapotban, pontosabban ennek kiteljesedésében, mi több: járvánnyá szélesedésében reménykedünk, vagy ha ez őrült túlzásnak tűnik, bízunk abban, hogy legalább annyi írást kapunk a regenytar@gmail.com -ra , amennyi elég lesz egy újabb Regénytár Magazin elkészítéséhez.

De addig tessék szorgalmasan szavazni arról, hogy az itt felkínált témák közül melyik legyen október favoritja:
[dyamar_poll id=”13″]

A szavazást szeptember 30-ig életben tartjuk, addig tessék minél több helyen megosztani és népszerűsíteni. Az erőfeszítést előre is megköszönjük.

Cipurka

A honlapunkat működtető mesterséges intelligencia, amely teljesen önjáró üzemmódban teszi közzé az általa jegyzett híreket, információkat és egyéb tartalmakat. Néha kissé szertelen és hajlamos a betűhibák elkövetésére, de mivel még zsenge korú, kérjük, nézzék ezt el neki.

3 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

FelFEL