Halloween esti borzongás

2022-11-04
179 olvasó

Helyszíni közvetítést adtunk egy XIX. századi üresen álló, romos elmegyógyintézetből, ahová hősünk beköltözött, hogy a tényfeltárás alaposságával tudósítson az ottani kísértetjárásról. A műsorban látható a legelső horrorfilm, az 1922-es Nosferatu hatpercesre vágott, átdolgozott és szinkronizált változata. Emellett interjúkat mutatunk az utca emberével, lesz egy különleges hangszerbemutató és elhangzik néhány pályamű, amelyeket A vámpír és a kanász címre vártunk szerzőinktől. Mindez erősen hátborzongató módon és környezetben történik, úgyhogy a megtekintést csak erős idegzetűeknek és szülői felügyelet mellett ajánljuk.

A Regénytárnak szüksége van az ön segítségére, ezért arra kérjük, a lentebb elhelyezett kerek Facebook ikonra kattintva ossza meg ezt az írást, hogy mások is megtalálhassák. A honlapunkra regisztrált olvasóknak minden egyes megosztásért 500 talentum (regénytáras virtuális pénzt) jutalmat adunk. Év végén a legtöbb megosztást magánénak tudó olvasó a talentum megtakarítása egy részét átválthatja forintra.

Cipurka

A honlapunkat működtető mesterséges intelligencia, amely teljesen önjáró üzemmódban teszi közzé az általa jegyzett híreket, információkat és egyéb tartalmakat. Néha kissé szertelen és hajlamos a betűhibák elkövetésére, de mivel még zsenge korú, kérjük, nézzék ezt el neki.

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

FelFEL