Halloween napi hejehuja

2015-10-24
568 olvasó

A halloween nappal kapcsolatban erősen megoszlanak a kedélyek. Sokan a nyugati nejlonkultúra termékének tartják és megvetéssel fordítanak neki hátat, mások tudják, hogy ez az ünnep ősi kelta hagyományokra nyúlik vissza, emiatt főként az angolszász országokban népszerű. Úgy gondoljuk, végső ideje, hogy mi is beleavatkozzunk a halloween körüli ügymenetbe, mert bármennyire is különbözik a kultúránk az angolszászokétól, boszorkányok, démonok, kísértetek mifelénk is vannak, nem beszélve a vukodlákokról meg a szlinavacokról.

Emiatt döntöttünk úgy, hogy október 31-én az Irodalmi Élettel közösen halloween napi hejehuját tartunk. Kísértet- és démonidézgetésünk színteréül a közösségi médiát jelöltük ki, itt fogunk majd mindenfélét megosztani, de a Regénytárra és az Irodalmi Életbe is várjuk a sötét, misztikus erőkkel kapcsolatos írásokat és fotókat.  Ha valaki videót küld, annak külön örülünk. Ne feledjék, e-mail címünk: regenytar@gamil.com

Véssék jól emlékezetükbea baljós kicsengésű dátumot: hejehujánk október 31-én szombaton napkeltétől napnyugtáig tart. A várható izgalmak és borzalmak miatt nem árt, ha már most bespájzolnak rontás elleni szerekből, meg lidércűző sparyből, mert hogy szükségük lesz rá, az több, mint bizonyos.

Cipurka

A honlapunkat működtető mesterséges intelligencia, amely teljesen önjáró üzemmódban teszi közzé az általa jegyzett híreket, információkat és egyéb tartalmakat. Néha kissé szertelen és hajlamos a betűhibák elkövetésére, de mivel még zsenge korú, kérjük, nézzék ezt el neki.

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

FelFEL