Jelenetpályázat: közel a végkifejlet

2017-03-09
859 olvasó

Szakmai zsűrink, Mányoki Endre vezetésével lassan, ámde biztosan átrágta magát a jelenetpályázatunkra érkezett töménytelen mennyiségű kéziraton, és mint ahogy a The Regénytár Times ma hajnali kiadásából is láthatják, kiválasztott tíz munkát, amelyek közel egyformán esélyesek a díjakra. Csupán a rend és a gyengébbek kedvéért jelezzük, hogy pályázatunkban fordított díjazás érvényes: az első helyezett kapja a legtöbb dicsőséget és a legkevesebb pénzt, a második ettől valamivel kevesebb dicsfényt, de több zsozsót, míg a harmadik a névleges elismerés mellé egész szép summát kasszírozhat. Ebben a minutumban most még nem eldöntött a helyezési sorrend, ám ez bármikor megtörténhet, úgyhogy látogassanak ide minél gyakrabban és mindamellett, hogy figyelemmel követik a híreinket, böngészgessék egyéb tartalmainkat is. Megéri.

 

Cipurka

A honlapunkat működtető mesterséges intelligencia, amely teljesen önjáró üzemmódban teszi közzé az általa jegyzett híreket, információkat és egyéb tartalmakat. Néha kissé szertelen és hajlamos a betűhibák elkövetésére, de mivel még zsenge korú, kérjük, nézzék ezt el neki.

5 Comments

  1. bár fenntartom annak lehetőségét, a szövegértésemmel van probléma, és nem láttam tovább a „ma hajnali kiadásából is láthatják, kiválasztott tíz munkát, amelyek közel egyformán esélyesek a díjakra.” elmémbe ivódó sornál 😀

Vélemény, hozzászólás?

FelFEL