Jelentés egy előre megfontolt honlapgyilkosságról

2017-03-10
713 olvasó

Tudatjuk mindenkivel, akit érdekel a téma, hogy a régi Regénytárat (https://regi-regenytar.hu) mához egy hétre, 2017. március 17-én, előre megfontolt szándékkal le fogjuk lőni. Mindez azért tesszük, mert rájöttünk, hogy a régi Regénytár, amelyen a közös regényírás nevű játékunk a virágkorát élte, és egyfajta on-line irodalmi játék kísérleti terepe volt, ma már a kóbor kutyát sem érdekli. Csillagászati áron tartunk fenn számára egy eléggé terebélyes tárhelyet, aminek nemsokára lejár az éves bérleti szerződése, tehát meg kéne újítani. A jelenlegi anyagi helyzetünkben ezt a fényűzést nem engedhetjük meg magunknak. Emellett pedig az is bosszantó, hogy az ott tárolt írások szerzői néha megtalálnak bennünket, és a műveik eltávolítása szólítanak fel. Ilyen tornáztatásra sincs szükségünk, ezért döntésünk végleges és megmásíthatatlan.

Aki tehát valamit még le szeretne menteni a régi Regénytárról, erre van egy teljes hete. Utána ez a számunkra – és reméljük, mások számára is – oly kedves honlap megszűnik létezni.  R.I.P.

Cipurka

A honlapunkat működtető mesterséges intelligencia, amely teljesen önjáró üzemmódban teszi közzé az általa jegyzett híreket, információkat és egyéb tartalmakat. Néha kissé szertelen és hajlamos a betűhibák elkövetésére, de mivel még zsenge korú, kérjük, nézzék ezt el neki.

2 Comments

  1. 🙁 Pánikszerű mentésbe kezdtem – de az idő kevés, az anyag pedig valóban sok…. 🙁

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

FelFEL