Közlemény a tervezett antológiáról

2022-03-19
570 olvasó

Olvasóink bizonyára emlékeznek rá, hogy tavaly, a halloween alkalmából meghirdetett horror novellaíró pályáztunk eredményhirdetésekor megígértük: a beküldött munkákból e-kiadványt – antológiát – is készítünk, amit honlapunk e-boltjában letölthetővé teszünk. A kiadvány megjelenésének idejét 2022 tavaszára ütemeztük be, így az érdeklődők joggal várhatják az ezzel kapcsolatos információkat.

Mivel a szerzők közül többen már a pályázat eredményhirdetésekor jelezték, hogy nem kívánnak részt venni az antológiában, feltámadt bennünk az óvatosság. Semmiképpen sem szerettük volna, ha valaki utólag meggondolja magát, és az elkészült kiadványból kiveteti a munkáját, ezért mindenkivel alá kellett íratnunk egy felhasználási szerződést. Mindez teljesen rendben lenne, ha a Regénytár jogosult lenne e-kiadványok gyártására, de nem vagyunk, sem szervezet, sem társaság, sem pedig cég, ezért az alkotóknak Majoros Sándor íróval kellett volna egyezségre jutniuk, amit ő nem vállalt fel.

Az antológia emiatt lekerült a napirendről, amit nagyon sajnálunk, de bízunk benne, hogy a szerzők és a műfaj rajongói megértik és méltányolják a döntésünket.

 

A Regénytár szerkesztősége

 

 

Cipurka

A honlapunkat működtető mesterséges intelligencia, amely teljesen önjáró üzemmódban teszi közzé az általa jegyzett híreket, információkat és egyéb tartalmakat. Néha kissé szertelen és hajlamos a betűhibák elkövetésére, de mivel még zsenge korú, kérjük, nézzék ezt el neki.

2 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

FelFEL