Véget ért a közönségszavazás, megvan a nyertes

2019-06-01
2K olvasó

 

BREAKING: A közönségszavazás 2019. június 15-én, éjfélkor lezárult. Az eredmény szerint az 1-es sorszámmal ellátott pályamű nyerte el a 15 000 forintos díjat, amit 2019. július 19-én, pénteken 16 órakor fogunk átadni a Budapest II. kerületi Mandragóra Kávéházban. A díj csak személyesen vehető át, és csak ebben az időpontban. A nyertes a beküldött műve kinyomtatott másolatával vagy annak fotójával igazolhatja a jogosultságát. A díjátadóról fotókat készítünk, amelyeket egy tudósítás keretében közzéteszünk a Regénytáron. A nyertes azzal, hogy a díjat átveszi, beleegyezését adja a fotózásba, illetve a képek megjelentetésébe. Minderről külön e-mailes értesítést a nyertesnek nem küldünk, vagyis ez a pályázatot immár véglegesen lezáró, utolsó, hivatalos tájékoztatás.

 

Előzmények és játékszabályok: Ma véget ért minipályázatunk közönségszavazásának selejtezője, és elkezdődött a 15000 forintos jutalomért zajló verseny döntője. Korábban már beszámoltunk arról, hogy a teljes mezőnyből öt legtöbb voksot begyűjtő munka szerez jogot arra, hogy a fináléban megmérkőzhessen egymással. Az előszavazás végeredményéből kiderült, hogy az 1-es, a 13-as, a 20-as, a 26-os és a 29-es sorszámot viselő műalkotás iránt mutatkozott a legnagyobb érdeklődés, ezért június 15-ig rájuk lehet szavazni. A szavazás csak akkor lesz érvényes, ha legalább egy mű eléri az 50 szavazatot. Ha ez nem történik meg, a szavazást érvénytelennek minősítjük, és a pénzdíjat nem osztjuk ki. A játékban mostantól van egy csavarintás is: a szavazási linket minden nap másik posztban helyezzük el! A fölkutatásához nem kell átfésülni az egész honlapot, csak a nyitóoldal felső középső és felső jobb szélső oszlopában publikált cikkeket, ami nagyjából 7 posztot jelent. Ezzel azt kívánjuk elérni, hogy a szavazók jobban megismerjék a Regénytárat és kedvet kapjanak a rendszeres látogatásához.  A pályaműveket ezen a linken, az előző szavazás végeredményét pedig ezen a linken tekinthetik meg. EGY FONTOS ÉSZREVÉTEL: Informatikusaink megvizsgálták az eddig leadott szavazatokat (IP cím, geolokációs adatok, stb. alapján) és megállapították, hogy nem mindegyik szabályos. A szakemberek szerint a szavazatok némelyike véletlenszerűen kiosztott IP-címmel jön létre, amiről nekünk, szerkesztőknek fogalmunk sincs, hogy mit jelent, de azt értjük, hogy valami trükközés állhat a háttérben. Ezt kivédendő programozóink írtak egy algoritmust, ami a feltűnően gyors egymásutánban, ugyanarról a földrajzi helyről érkező, irreálisan nagy számú szavazatot megszűri. Kérjük a játékosokat, a továbbiakban ne trükközzenek, mert ez nem tisztességes eljárás. Szabad viszont szólni az ismerősöknek, rokonoknak, barátoknak, hogy voksoljanak. Ha nem így járnak el, azt mostantól észrevesszük.

 

A szavazás végeredménye:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cipurka

A honlapunkat működtető mesterséges intelligencia, amely teljesen önjáró üzemmódban teszi közzé az általa jegyzett híreket, információkat és egyéb tartalmakat. Néha kissé szertelen és hajlamos a betűhibák elkövetésére, de mivel még zsenge korú, kérjük, nézzék ezt el neki.

21 Comments

  1. A kiírásban nem is volt szó közönségdíjról 😀 Persze ezt a 7900-es irányítószámról biztosan jobban látja 🙂

  2. Utólag módosítgatni a pályázati kírást az persze rendben van és nem csalás. Ez egy szép Nigériai átverés volt…. Komoly ember így nem barátkozik.

    • Csak aki akar, aki nem az duzzog. 🙂 Viszont akár így, akár úgy, tudni róla, hogy hol lakik és hogy mi az IP címe. Ez a modern informatika csodája. És ennek ismeretében deríthetők föl azok, akik trükköznek a szavazatokkal. Az ön IP címe pl. 31-el kezdődik és 54-el végződik, ami pedig közte van, abból pontosan kideríthető, hogy honnan kommentel. 🙂

  3. A szavazatgyártás természetesen most is működött. Az informatikusaink próbáltak ellene küzdeni, de ez eléggé egyoldalú harc. Aki egy kicsit konyít a technikához, könnyen ki tudja kerülni a szabályosság felé terelő kapukat. Azt szerettük volna elérni, hogy minél többen látogassanak ide, és ezzel a szavazásos dologgal is olvassanak, nézelődjenek. Nos, ez a legkevésbé sem valósult meg. Például volt, aki egy perc alatt lenyomott 10 szavazatot és távozott. Ezeket természetesen kidobtuk, de egy idő után belefáradtunk. Az oldallátogatási nyomkövetéseink szerint az ominózus műveket 10-nél kevesebben olvasták el. Mit lehet még erről mondani? Ezt most végigvisszük aztán finito. Soha többet nem rendezünk közönségszavazást. A fanyalgóknak pedig üzenjük: máshol is lehet ám pályázni, alkalmasint nevezési díj ellenében. Ez egy közösségi játék volt, próba a barátkozás felé vezető úton. Nem ment.

  4. Jó nagy kamu ez az egész ???? Szánalmas egy oldal ? Pedig a szervezők mindent elkovettek hogy ne legyen sikeres ???? Gratulálok 1 – es… ? De azért vigyázz hisz törlik a szavazatokat ???

  5. Ékes bizonyítéka ez a szavazás annak, miért nem jó ötlet a demokrácia 🙂

  6. Az informartikusok ma is találtak néhány szabálytalan szavazatot, amelyet gyors egymásutánban adott le valaki. Ezeket eltávolítottuk, a szavazás mostantól mondhatni, szabályszerű. A voksolás 2019. 06. 15-én éjfélkor lezárul.

  7. A szavazási linket a fentieknek megfelelően áthelyeztük. Nem nehéz megtalálni, mindössze 7 cikket kell megnyitni, és ha kedvük van hozzá, elolvasni. Ha nincs, akkor az ominózus cikk alján ott lesz a szavazási link.

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

FelFEL