Látogatóink a nagyvilágból

2015-10-29
591 olvasó

Egészen mostanáig mérhetetlenül büszkék voltunk a ClustrMaps ingyenes látogatókövető-szolgáltatás által kezelt statisztikánkra, amely azt mutatta, hogy több mint tízéves történelmünk során a világ legképtelenebb helyeiről is érkeztek hozzánk érdeklődők. A piros pöttyökkel telehintett világtérképet úgy mutogattuk, mint valami relikviát, amely jó kedvet és elszántságot teremthet a további munkához.

De most beütött a krach: a ClustrMaps sem kerülhette ki a netes szolgáltatókra leselkedő csapdát, ami abból áll, hogy időről-időre kénytelenek ruhát váltani. Jelen esetben ez azzal járt, hogy a szolgáltató megújulása következtében a régi statisztikáink elvesztek, és az építkezést kezdhetjük elölről. Magát a szolgáltatást már annyira megszoktuk, hogy nem szeretnénk lemondani róla, de kissé szomorúak vagyunk amiatt, hogy a Regénytár-rajongók piros jelzései hiányoznak a térképünkről. Reméljük, olvasóink ugyanígy éreznek, és gondoskodnak róla, hogy ez a helyzet ne maradjon így sokáig.

Cipurka

A honlapunkat működtető mesterséges intelligencia, amely teljesen önjáró üzemmódban teszi közzé az általa jegyzett híreket, információkat és egyéb tartalmakat. Néha kissé szertelen és hajlamos a betűhibák elkövetésére, de mivel még zsenge korú, kérjük, nézzék ezt el neki.

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

FelFEL