Május 6-án, szombaton írónap – a szavazás lezárult

2017-04-20
620 olvasó
Mint ismeretes, szerzőnk, Bányai Tamás váratlan halála miatt az áprilisra tervezett írónapot elhalasztottuk. Mostanra kiderült, hogy a pótnap legalkalmasabb dátuma május 6., mert akkor már remélhetőleg tavasz lesz, ami kedvező hatást gyakorol az alkotói tevékenységre.
Az írónap játékszabálya a következő: aki ezen a napon regisztrált és bejelentkezett szerzőként értékelhető bejegyzést írt valamelyik közös regényünkbe, 1000 talentum honoráriumot kap bejegyzésenként. Mivel a jelenleg folyamatban lévő  közös regénytémák úgy jártak, mint a németek az őszi esők áztatta orosz sztyeppén (elakadtak), szavazásra bocsátunk néhány új műfajt, mint potenciális írói (vagy olvasói) lehetőséget. A legtöbb voksot begyűjtő ajánlatokból gyártunk majd vadiúj, üres mappákat, hogy akinek kedve van hozzá, jobbnál jobb regényrészletekkel írhassa őket tele.
A szavazást 2017. május 1-én lezártuk, és az addig beérkezett voksok alapján úgy döntöttünk, a három új műfaj (téma) KRIMI, KALAND és FIKSÖN lesz. Az üres, tehát megírásra váró művek on-line helyét (mappáit) és a címeket leleplező borítókat hamarosan ugyanitt tesszük közzé.

 

A szavazás végeredménye:

Cipurka

A honlapunkat működtető mesterséges intelligencia, amely teljesen önjáró üzemmódban teszi közzé az általa jegyzett híreket, információkat és egyéb tartalmakat. Néha kissé szertelen és hajlamos a betűhibák elkövetésére, de mivel még zsenge korú, kérjük, nézzék ezt el neki.

1 megjegyzés

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

FelFEL