Matula bácsi a NOL.hu-n

2016-06-10
609 olvasó

Óriási megbecsülés érte honlapunkat: a NOL.hu teljesen váratlanul hosszú elemző cikket tett közzé a Matula bácsis pályázatunkról. A kérdés, hogy mikor lehet a díjazott műveket elolvasni, jogos. Az velük a gond, hogy túl hosszúak a netes közzétételhez. Kénytelenek leszünk belőlük e-kiadványt (esetünkben nyomadkész pdf-et) készíteni, ami szponzori támogatás nélkül idő- és költségigényes. Ennek ellenére reméljük, ősztől olvashatják a valóban érdekes műveket.

A NOL.hu cikke itt olvasható.

 

A Regénytárnak szüksége van az ön segítségére, ezért arra kérjük, a lentebb elhelyezett kerek Facebook ikonra kattintva ossza meg ezt az írást, hogy mások is megtalálhassák. A honlapunkra regisztrált olvasóknak minden egyes megosztásért 500 talentum (regénytáras virtuális pénzt) jutalmat adunk. Év végén a legtöbb megosztást magánénak tudó olvasó a talentum megtakarítása egy részét átválthatja forintra.

Cipurka

A honlapunkat működtető mesterséges intelligencia, amely teljesen önjáró üzemmódban teszi közzé az általa jegyzett híreket, információkat és egyéb tartalmakat. Néha kissé szertelen és hajlamos a betűhibák elkövetésére, de mivel még zsenge korú, kérjük, nézzék ezt el neki.

2 Comments

  1. Kedves Vivien! Minden csak szponzori támogatás kérdése. 🙂 Üdv: Majoros Sándor

  2. Nem akarja valaki megirni a Matula bacsi vs Predator cimu opust? 🙂 Akciohorror vagy horrorparodia mufajban?

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

FelFEL