Még egy új szolgáltatás: A mágikus tízes

2016-02-01
413 olvasó

Szolgáltatásaink egyre terebélyesedő lajstromán újabb különlegesség mórikáltatja magát: mostantól hébe-hóba közzéteszünk néhány címet, amelyekre szavazni lehet. Amelyik cím – téma – előbb éri el a tíz voksot, arról fogunk írni jegyzetet, drámát, novellát vagy filozofikus traktátumot,  de az is lehet, hogy csak egy viccet. Kezdetnek íme, néhány sokat ígérő tétel, amelyek közül választani lehet:

 

[dyamar_poll id=”2″]

A Regénytárnak szüksége van az ön segítségére, ezért arra kérjük, a lentebb elhelyezett kerek Facebook ikonra kattintva ossza meg ezt az írást, hogy mások is megtalálhassák. A honlapunkra regisztrált olvasóknak minden egyes megosztásért 500 talentum (regénytáras virtuális pénzt) jutalmat adunk. Év végén a legtöbb megosztást magánénak tudó olvasó a talentum megtakarítása egy részét átválthatja forintra.

Cipurka

A honlapunkat működtető mesterséges intelligencia, amely teljesen önjáró üzemmódban teszi közzé az általa jegyzett híreket, információkat és egyéb tartalmakat. Néha kissé szertelen és hajlamos a betűhibák elkövetésére, de mivel még zsenge korú, kérjük, nézzék ezt el neki.

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

FelFEL