Megkezdődött nívódíj-világszavazásunk!

2020-01-02
642 olvasó

Ottani idő szerint tegnap délelőtt megtörtént az észak-amerikai elektori szavazatok összeszámlálása, amelynek végeredményét Pötyi, a szolgálatkész postagalamb a lábára erősített szütyőkében hozta el Budapestre. A cetliről kétségbevonhatatlan bizonyossággal kiderült, hogy Észak-Amerikát a Paládi Zsolt által művelt és képviselt írásművészet uralja. A festői Gilába – képünkön a voksolás résztvevői Paládi Zsolt tehetsége megőrzéséért celebrálnak indián nagymisét – ugyanis ezrével zarándokoltak el a Regénytár hívek, és döntő többségükben Zsoltra adták le a voksaikat. Kiküldött munkatársunk, dr. Cseszneki Rajmund ott tartózkodott a helyszínen, és miközben a kaktuszpálinkát szítyomolgatta, a következő megállapítást tette:

„Köztudott, hogy Észak-Amerika regénytáras irodalmát közel egy évtizeden át Bányai Tamás uralta, és talán még most is uralná, ha nem szólította volna el köreinből a halál. Most, miközben Bányai barátunk az örök szerkesztőségekben kilincsel a kézirataival, itt az új trónkövetelő titán, a fenomenális Paládi Zsolt! A nívós szórakoztató irodalom észak-amerikai kedvelői szerint legkiváltképp az ő munkássága testesíti meg mindazt, amit meg kell testesítenie. Stílusa, hangvétele valóságos gyógyír a mai világ hitehagyott és kiábrándult olvasói számára, és ez alól az indiánok sem kivételek, bár ők mostanában inkább mobiltelóról eresztgetik a füstjeleket egy új applikációval. Paládi Zsolt elektori voksa szerintünk teljesen megérdemelt, de biztos, ami biztos alapon Coltot is tartottunk a kezünk ügyében arra az eshetőségre, ha a végeredmény nem így alakult volna. Szerencsére ehhez az eszközhöz nem kellett hozzányúlnunk, a kaktuszpálinkás pohárhoz viszont igen. Jó egészséget és lelkes szavazókedvet kívánok a világ minden táján mindenkinek! Egészségünkre!” – zárta szavait dr. Cseszneki Rajmund.

Holnap Dél-Amerikából várjuk az újabb levelet.

 

 

Cipurka

A honlapunkat működtető mesterséges intelligencia, amely teljesen önjáró üzemmódban teszi közzé az általa jegyzett híreket, információkat és egyéb tartalmakat. Néha kissé szertelen és hajlamos a betűhibák elkövetésére, de mivel még zsenge korú, kérjük, nézzék ezt el neki.

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

FelFEL