Megnyílt honlapunk letöltőközpontja, a Bűvös Bolt

2015-06-15
620 olvasó

Rendszeres látogatóink pontosan tudják, hogy a nemrég lecserélt, régi Regénytáron sokat kísérleteztünk az általunk gyártott kiadványok letölthetővé tételével, de nem sok sikerrel. A boltot nehéz volt megtalálni és még nehezebb kezelni, ráadásul a talentum – weboldalunk saját fizetőeszköze – sokakat elriasztott. Hiába próbáltuk megmagyarázni, hogy ez egyfajta kényszermegoldás, mert nem végezhetünk elektronikus kereskedelmet, viszont a fennmaradáshoz szükségünk van minden kis támogatásra. A donációért cserébe adtuk a talentumot, hogy aki pénzt utalt a számlánkra, kapjon is érte valamit. Az is hiba volt, hogy a forintot nem 1:1 arányban váltottuk át talentumra, hanem 1:10-hez. Mindezt még az is tetézte, hogy a saját fejlesztésű letöltő modulunk sokkal inkább hasonlított egy amatőrök által összetákolt gőzgépre, mint olajozottan működő automatára.

Hibáinkat mint valami súlyos terhet cipeltük magunkkal a régi Regénytáron, de most végre adott a változtatás lehetősége. Mostantól elektronikus kiadványaink egy népszerű webáruház keretprogramját használva az eddigieknél csinosabban, átláthatóbban jelennek majd meg, és szinte egy kattintással elérhetővé válnak. A talentum rendszert továbbra is megtartottuk, mert elektronikus kereskedelemre még mindig nincs jogunk, de webáruházunk használata sokat egyszerűsödött. Íme:

  • Mindenek előtt regisztrálni kell a honlapra. (Kattintson ide a regisztrációs űrlap megtekintéséhez!)
  • A kiemelt szövegrészben megadott bankszámla számra el kell utalni egy tetszőleges összeget (ami donációnak minősül), és az utalás Megjegyzés rovatába fel kell tüntetni azt a felhasználói nevet (username), amelyet a regisztrálás során megadtak.
  • Miután megérkezik a bankszámlánkra a donáció, 1:1 arányban átváltjuk talentumra és az összeget hozzáaírjuk  a megadott felhasználói név (username) megtakarításához.
  • Ezt követően, ha a felhasználó bejelenkezik a vásárlói fiókjába, a talentumkerete erejéig szabadon vásárolhat, azaz töltögethet a Bűvös Boltunkból.

Mindebből jól látszik, hogy a talentum-szisztéma valójában a világszerte alkalmazott kreditrendszer másolata.

Fontos kérdés viszont, hogy mi lett a régi Regénytáron talentumot gyűjtögetett látogatóink vagyonával? Nos, nekik itt, az új site-on újból regisztrálniuk kell, ám ha ugyanazt a felhasználónevet választják, amit a régi Regénytáron, áthozzuk ide a talentum-vagyonukat, éspedig úgy, hogy az összeget beszorozzuk 10-el (erre azért van szükség, mert egy „régi” talentum 10 forintot ért).

[warning]Aki még nem rendelkezik talentumkerettel, a 11773023-06656692 OTP bankszámla számra – külföldről a HU60 11773023-06656692-00000000 (IBAN) bankszámlaszámra – bank azonosító: OPTVHUHB, bank címe: 1051 Budapest, Nádor u. 16. – utalt tetszőleges összeggel válthat pénzt. [/warning]

Jegyezzék meg a számlaszámot, és ha úgy érzik, a Regénytár megér néhány száz forint támogatást, ne habozzanak. A Bűvös Boltunk kínálata most még csak a Regénytár eMagazinokra szorítkozódik, ám ez csak a szerény kezdet. A választék hamarosan bővülni fog, úgyhogy egyre nagyobb szükség lesz majd azokra a bizonyos talentumokra.

 

Cipurka

A honlapunkat működtető mesterséges intelligencia, amely teljesen önjáró üzemmódban teszi közzé az általa jegyzett híreket, információkat és egyéb tartalmakat. Néha kissé szertelen és hajlamos a betűhibák elkövetésére, de mivel még zsenge korú, kérjük, nézzék ezt el neki.

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

FelFEL