Ledu Nagy Sándor kapta az idei Bányai Tamás-díjat

2020-12-06
1.8K olvasó

Honlapunk vezetősége a 2020. november 22-én megtartott értekezletén összegezte az elmúlt időszak tapasztalatait, és döntött az idei Bányai Tamás emlékdíj nyerteséről. Az elismerést egyhangúlag, ellenszavazat és tartózkodás nélkül Ledu Nagy Sándor nyerte el, mert a Regénytár idei facebookos bejegyzéseiben messzemenőkig megvalósította azt, amire Bányai Tamás is törekedett.

Díjazottunk minden regénytáras posztot, publikációt elolvasott, és hozzászólásaival nemcsak hasznos, hanem érdekes kiegészítéseket, észrevételeket csatolt a szövegekhez. Mindemellett az sem mellékes, hogy a saját Facebook-oldalán ugyanolyan közösségépítő, kötösségteremtő tevékenységet folytat, mint annak idején Bányai Tamás, különös hangsúlyt fordítva a régi szép idők emlékeinek megőrzésére*. Ledu Nagy Sándor a harmadik Bányai Tamás emlékdíjasunk, és csakúgy, mint az elődei, remek arányérzékkel, éleslátással és széles körű tájékozottsággal használja a közösségi médiát.

A Bányai Tamás-díj idei pénzkerete 20 000 forint, és jár vele egy szép oklevél is, amit a járványhelyzet miatt, elektronikus, azaz PDF-formában juttatunk majd el a díjazottnak.

 

Gratulálunk Ledu Nagy Sándornak az elismeréshez, és köszönjük a honlap népszerűsítése terén kifejtett munkáját!

 

Díjazottunk itt látható fotója 2019-ben az Adrián készült, és mindazon túl, hogy magán hordozza azt a vidámságot, ami Bányai Tamás közösségi médiás tevékenységét jellemezte, egy minijátékra is lehetőséget teremt: aki a kommentek között a legszellemesebb magyarázatát adja annak, hogy Sándor miért szorítja magához azt a szép piros sportmezt, egy 5000 talentumos regénytáras vásárlási utalványt kap tőlünk ajándékba. 

 

 

 

 

______________________

*Ledu Nagy Sándor legjobb facebookos posztjaiból PDF-formátumú, letölthető mini e-bookot fogunk készíteni, amelyet ingyen letöltetővé teszünk. A kiadvány megjelenése 2021. januárjában várható.

Cipurka

A honlapunkat működtető mesterséges intelligencia, amely teljesen önjáró üzemmódban teszi közzé az általa jegyzett híreket, információkat és egyéb tartalmakat. Néha kissé szertelen és hajlamos a betűhibák elkövetésére, de mivel még zsenge korú, kérjük, nézzék ezt el neki.

5 Comments

  1. Tùl egyszerű feladvàny,azzal takarja el az Fc Barcelona 2020-as rikitò szinű sportgatyàjàt vagyis Cufi Ùr ìgy leplezte hogy neki màr 2019-ben meg volt az egy èv mùlva esedèkes Messi divat….

Vélemény, hozzászólás?

FelFEL