Öreg Arany – a régi, kedvelt novellák lelőhelye

2018-02-05
887 olvasó

Egy kicsit átrendeztük a Regénytár bábeli könyvtárra emlékeztető menürendszerét, aminek következtében néhány rovatunk máshová költözködött. Reményeink szerint a változtatás átláthatóbbá és logikusabbá tette a honlap szerkezetét, sőt, a kínálat bizonyos értelemben gazdagodott is, mert Öreg Arany néven új szekciót hoztunk létre. Ez a gyűjtemény abban fog különbözni a meglévő Novellatóriumtól, hogy az Öreg Aranyba olyan munkákat szándékozunk halmozni, amelyek legalább tíz évvel ezelőtt íródtak és szerzőjük saját kötetében vagy valamilyen folyóiratban már napvilágot láttak. A kincstár most még kong az ürességtől, de lassan, fokozatosan megpróbáljuk majd olvasásra csábító tartalommal kitölteni.

Külön érdekesség, hogy az Öreg Arany írásokhoz mindig csatolunk valamilyen YouTube-os zenét, amit bekapcsolva multimédiás élménnyé változtatható lesz az olvasás.

Cipurka

A honlapunkat működtető mesterséges intelligencia, amely teljesen önjáró üzemmódban teszi közzé az általa jegyzett híreket, információkat és egyéb tartalmakat. Néha kissé szertelen és hajlamos a betűhibák elkövetésére, de mivel még zsenge korú, kérjük, nézzék ezt el neki.

5 Comments

  1. 🙂 Afféle Elfeledett Könyvek Temetője lesz? 😀 (Persze, azzal a csatakiáltással, hogy feltámadunk…! ) 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

FelFEL