Gabicsek bácsi honlapunk kazánfűtője a Regénytár alagsorában működő gépházban. Védőfelszerelést visel, ahogy illik.

Pályázati hírek és egyebek

2024-02-24
101 olvasó

A modern idők kihívásait szem előtt tartva kénytelenek vagyunk kissé megváltoztatni a pályázati rendszerünket. Ennek értelmében mostantól csak akkor tudnak részt venni az általunk meghirdetett irodalmi pályázatokon, ha kiváltják a regénytáras a VIP-tagságot.

Ezt a VIP-menüpontban az ott található űrlap kitöltésével és beküldésével tehetik meg. A tagság nem automatikusan jön létre, mert virtuális fizetőeszközünk (a talentum) nincs hozzákapcsolva ehhez a rendszerhez, így a szerkesztőség manuálisan állítja be az új kéréseket, ami legfeljebb néhány óra türelmi időt kér a jelentkezőktől.

A VIP-tagság alapfeltétele a regénytársas regisztráció, éves díja pedig 2000 talentum, vagy ennek megfelelő összegű forint, aminek fejében nemcsak a pályázati anyagainkhoz férnek majd hozzá, hanem azokhoz a speciális tartalmakhoz is, amelyeket a széles nagyközönség elől visszatartunk.

Reméljük ez a kis változtatás felvillanyozóan hat mindenkire, és a jövőbeli pályázatok miatti kíváncsiság reményében élnek ezzel a remek lehetőséggel.

 

Az ikonra kattintva egy 500 talentumos jutalomkávét ad a szerzőnek, amivel növeli az ön esélyeit a Bányai Tamás-díj megnyerésére.

Tarhási Edomér

(1955., Budapest) A Bank of Regénytár elnök vezérigazgatója, nemzetközi tekintéllyel bíró virtuális pénzügyi szakember, specialitása a virtuális befektetés és a látens pénzügyi haszon kulturális lecsapódása. Honlapunk saját fizetőeszközének, a talentumnak egyik megálmodója, létrehozója.

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

FelFEL