Nem vesznek el a régi regénytáras talentumok

2015-07-02
794 olvasó

A régi Regénytáron évek hoszú során át szorgalmasan talentumot gyűjtögető szerzőinket és mecénásainkat bizonyára élénken foglalkoztatja, mi lesz a megtakarításuk sorsa az új honlapon. Az már korábban is jeleztük, hogy a talentumszámlákon őrzött virtuális pénzmennyiséget kérésre áthozzuk a megújult honlapra.

Ehhez csupán jelezni kell a regenytar@gmail.com -ra , hogy milyen e-mailről, milyen felhasználói névre kérik az összeg áthelyezését. Ezt megelőzően viszont készíteni kell egy új regiszrációt is a mostani Regénytárra (ezt ide kattintva lehet megtenni).

Az új regisztrációs névnek nem feltétlenül kell megegyeznie a régivel, de az esetleges eltérést mindenképpen jelezni kell a levélben, feltüntetve az új nevet, amelyre a talentum átmozgatását kérik. A virtuális pénz áthozatala egyébként abszolút biztonságos, a sikkasztás és a bankrablás teljesen kizárt, cikkünk illusztrációja csak egy tréfás figyelemkeltő.

[info]Fontos viszont, hogy a talentum áthelyezési akció csak 2015. szeptember 1-ig tart, ezt követően a régi honlapon felhalmozott megtakarítások az enyészeté lesznek.[/info]

Kérdéseikkel ne restelljenek bennünket megkeresni a regenytar@gmail.com -on.

Tarhási Edomér
A Bank of Regénytár gubernátora

Cipurka

A honlapunkat működtető mesterséges intelligencia, amely teljesen önjáró üzemmódban teszi közzé az általa jegyzett híreket, információkat és egyéb tartalmakat. Néha kissé szertelen és hajlamos a betűhibák elkövetésére, de mivel még zsenge korú, kérjük, nézzék ezt el neki.

2 Comments

Vélemény, hozzászólás?

FelFEL