Fog obscures the lagoon of Messolongi, in western Greece, on Monday Oct 14, 2013, as fishing boats are anchored along the boardwalk. Autumn fogs are a common occurrence in this part of the country. (AP Photo/ Dimitri Messinis)

Tükör, nyugalom, veszély, köd és szemmel verés

2016-05-02
615 olvasó

Mindaddig, amíg a mesteri Tóth Cakan tollából be nem érkezik szerkesztőségünkbe az ígért novella (Homérosz legrosszabb napja), hogy elvégezhessük az áprilisi Mágikus tízes közzétételét – Salánki Anikó is küldött egy opuszt, teljesen volontőr alapon, amiért köszönet illeti –, íme, máris itt van a májusi témajavaslatok listája! Ezek pedig: 1) a tükör 2) a nyugalom 3) a veszély 4) a köd 5) a szemmel verés. Ezekre lehet szavazni május 15-ig a honlapunk nyitó oldalának jobb oszlopában, némi lapgörgetés után.

Megjegyzés: leadképünk csak illusztráció, a világért sem akarjuk vele azt sugalmazni, hogy a ködöt válasszák, bár igaz, ami igaz: irodalmi szempontból ennél az állagnál aligha létezik misztikusabb képződmény.

Cipurka

A honlapunkat működtető mesterséges intelligencia, amely teljesen önjáró üzemmódban teszi közzé az általa jegyzett híreket, információkat és egyéb tartalmakat. Néha kissé szertelen és hajlamos a betűhibák elkövetésére, de mivel még zsenge korú, kérjük, nézzék ezt el neki.

1 Comment

  1. A köd valóban izgalmas dolog. Sok író megmártózott benne, akár érettségi téma is lehetne. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

FelFEL