Új lendület a közös regényírásban

2017-05-10
1K olvasó

Tömegességében ugyan nem, de minőségében és a bejegyzések számában minden várakozást fölülmúlóan sikeres volt a május 6-án rendezett írónapunk. A három wadonatúj témát két szerzőnk, easy és riverina55 gyakorlatilag elindította az irodalommá válás rögös útján. Most már csak az kell, hogy a későbben kapcsolók is kedvet kapjanak a munkához, amire úgy tűnik, meg is van az esély, mert három törzsszerzőnk már jelezte, hogy megpróbálja fölvenni a gombolyításra szánt fonalat.

Easynek és riverina55-nek fejentént 10 000 regénytáras talentum jutalmat adunk a teljesítményükért járó hálás köszönet mellé.

Az írásművek egyébkénk ezen a mikroszájton olvasahatók és/vagy folytathatók.

Cipurka

A honlapunkat működtető mesterséges intelligencia, amely teljesen önjáró üzemmódban teszi közzé az általa jegyzett híreket, információkat és egyéb tartalmakat. Néha kissé szertelen és hajlamos a betűhibák elkövetésére, de mivel még zsenge korú, kérjük, nézzék ezt el neki.

6 Comments

  1. Kedves riverina55!
    Természetesen!
    Már folytattam Elmoékat, de elszállt. Nekem is élmény, tehát ha elszállt a mérgem is, és újra időmilliomos leszek, itt találkozunk. ??

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

FelFEL