Magányos Regénytár rajongó igyekszik Bodie-ba, hogy szavazhasson.

Világ! Szavazunk!

2020-12-14
813 olvasó

Megkezdődött a 2020-as Regénytár Nívódíj világszavazás, ami a legnagyobb évzáró buli az egész glóbuszon. Az idei promenádot kissé beárnyékolja a koronavírusjárvány, de mivel maszkban aránylag biztonságosan közlekedhetünk, úgy döntöttünk, nem változtatjuk meg a szabályokat. A szavazók részére minden kontinensen kialakítottunk egy helyszínt, ahová ellátogathatnak, hogy voksolhassanak a kedvenc jelöltjükre. Amerikai módra mi is az elektori rendszert követjük, vagyis a kontinensek egy-egy összesített szavazatot küldenek a budapesti központunkba, ahol mesterséges intelligenciával ügyelünk a jog- és szabálykövetésre.

 

Idén Mányoki Endre, Regényi Huba és Tóth Cakan iszapbirkózik virtuálisan a Regénytár Nívódíjért, ami a történelem során most először 30 000 forint pénzjutalommal jár!

 

Első helyszínünk egy kaliforniai kísértetváros, a festői Bodie volt, ahol számos halott cowboy és ugyanilyen státusú indián szelleme materializálódott, hogy Amerikában szokásos ügymenet szerint az élőkkel együtt szavazhasson. Mindezt, valamint a levélszavazatokat is figyelembe véve az alábbi eredmény született:

Helyszínre akkreditált tudósítónk, Macsulek Szaléz következőképpen kommentálta az eseményeket: „Keresve sem lehetett volna alkalmasabb helyszínt találni a voksolásra az elhagyatott Bodie-nél, itt ugyanis szabadon járnak-kelnek a szellemek, akik nélkül, mint tudjuk, Amerikában nem létezhet szavazás. Ami az élőket illeti, ők lóháton vagy gyalog érkeztek, mert az idevezető utat éppen felújítják. Mindez természetesen nem szegte kedvét a Regénytár amerikai rajongóinak, akik a sivatagon keresztül nagy számban látogattak el ide, és a szociális távolság betartása után rendben leszavaztak. A Kolt Töltők Társasága ugyan nehezményezte, hogy elhunyt tagságuk a szél miatt folyamatos elsodrásveszélynek volt kitéve, ám ezt ellensúlyozta az a tény, hogy levélszavazatok útján bárki többször is voksolhatott. Végül a várt eredmény született: Tóth Cakan szoros meccsen diadalmaskodott. Elemzők szerint azért, mert sosem járt és nem is szándékozik Amerikába menni, így az ottani viszonyokról csupán a médiából tájékozódhat. Az itteni média emiatt tevékenyen támogatta Tóth Cakan kampányát, ami bár nem fair, de nem is tilos alkotmányilag. Tóth Cakan mindenesetre bezsebelte Észak-Amerika elektori voksát, amihez gratulálunk, és amilyen gyorsan csak lehet, elhúztunk innen egy barátságosabb helyszínre.”

 

 

[mycred_list_ranks wrap=”ul”]
 • %rank_logo% %rank% %min% – %max%
 • [/mycred_list_ranks]

  Cipurka

  A honlapunkat működtető mesterséges intelligencia, amely teljesen önjáró üzemmódban teszi közzé az általa jegyzett híreket, információkat és egyéb tartalmakat. Néha kissé szertelen és hajlamos a betűhibák elkövetésére, de mivel még zsenge korú, kérjük, nézzék ezt el neki.

  Vélemény, hozzászólás?

  Your email address will not be published.

  FelFEL