A Regénytár bűvös boltja
Érdekes és izgalmas olvasmányok minden mennyiségben

Mostantól letölthetők a szerkesztői ajánlatok

Nemrég indított novellagyűjtő, -közvetítő rovatunk finomhangolása tovább folytatódik: a közlésre ajánlott írások mostantól Word-formátumban is letölthetővé váltak. Ezzel a módszerrel a kéziratok iránt érdeklődő szerkesztőknek nem kell a Regénytárat nyitva hagyva, a monitor előtt görnyedve olvasniuk, mert az írásokat akár ki is nyomtathatják. Ha közülük valamelyik felkelti az érdeklődésüket, ezt a regenytar@gmail.com -ra kérjük jelezni (hozzáférési kódott is itt lehet igényelni). További újdonság, hogy ezentúl az előkészületben lévő munkákat is jelezni fogjuk a tárhelyen, némelyiket csupán címmel, másokat rövid tartalmi ismertetővel kiemelve. Ha egy lapszerkesztőnek ezek közül tetszik meg valami, levélben (regenytar@gmail.com) kérheti a szerzőt annak megírására.

Reméljük, ez a kezdeményezés enyhíteni fogja a magyar prózairodalomban fennálló krónikus kézirathiányt, és megnyugvással tölti el az emiatt folytonos stresszben élő rovatvezetőket.

A rovat jelenlegi kínálata itt tekinthető meg.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More