A Regénytár bűvös boltja
Érdekes és izgalmas olvasmányok minden mennyiségben

Véget ért a közönségszavazás, megvan a nyertes

 

BREAKING: A közönségszavazás 2019. június 15-én, éjfélkor lezárult. Az eredmény szerint az 1-es sorszámmal ellátott pályamű nyerte el a 15 000 forintos díjat, amit 2019. július 19-én, pénteken 16 órakor fogunk átadni a Budapest II. kerületi Mandragóra Kávéházban. A díj csak személyesen vehető át, és csak ebben az időpontban. A nyertes a beküldött műve kinyomtatott másolatával vagy annak fotójával igazolhatja a jogosultságát. A díjátadóról fotókat készítünk, amelyeket egy tudósítás keretében közzéteszünk a Regénytáron. A nyertes azzal, hogy a díjat átveszi, beleegyezését adja a fotózásba, illetve a képek megjelentetésébe. Minderről külön e-mailes értesítést a nyertesnek nem küldünk, vagyis ez a pályázatot immár véglegesen lezáró, utolsó, hivatalos tájékoztatás.

 

Előzmények és játékszabályok: Ma véget ért minipályázatunk közönségszavazásának selejtezője, és elkezdődött a 15000 forintos jutalomért zajló verseny döntője. Korábban már beszámoltunk arról, hogy a teljes mezőnyből öt legtöbb voksot begyűjtő munka szerez jogot arra, hogy a fináléban megmérkőzhessen egymással. Az előszavazás végeredményéből kiderült, hogy az 1-es, a 13-as, a 20-as, a 26-os és a 29-es sorszámot viselő műalkotás iránt mutatkozott a legnagyobb érdeklődés, ezért június 15-ig rájuk lehet szavazni. A szavazás csak akkor lesz érvényes, ha legalább egy mű eléri az 50 szavazatot. Ha ez nem történik meg, a szavazást érvénytelennek minősítjük, és a pénzdíjat nem osztjuk ki. A játékban mostantól van egy csavarintás is: a szavazási linket minden nap másik posztban helyezzük el! A fölkutatásához nem kell átfésülni az egész honlapot, csak a nyitóoldal felső középső és felső jobb szélső oszlopában publikált cikkeket, ami nagyjából 7 posztot jelent. Ezzel azt kívánjuk elérni, hogy a szavazók jobban megismerjék a Regénytárat és kedvet kapjanak a rendszeres látogatásához.  A pályaműveket ezen a linken, az előző szavazás végeredményét pedig ezen a linken tekinthetik meg. EGY FONTOS ÉSZREVÉTEL: Informatikusaink megvizsgálták az eddig leadott szavazatokat (IP cím, geolokációs adatok, stb. alapján) és megállapították, hogy nem mindegyik szabályos. A szakemberek szerint a szavazatok némelyike véletlenszerűen kiosztott IP-címmel jön létre, amiről nekünk, szerkesztőknek fogalmunk sincs, hogy mit jelent, de azt értjük, hogy valami trükközés állhat a háttérben. Ezt kivédendő programozóink írtak egy algoritmust, ami a feltűnően gyors egymásutánban, ugyanarról a földrajzi helyről érkező, irreálisan nagy számú szavazatot megszűri. Kérjük a játékosokat, a továbbiakban ne trükközzenek, mert ez nem tisztességes eljárás. Szabad viszont szólni az ismerősöknek, rokonoknak, barátoknak, hogy voksoljanak. Ha nem így járnak el, azt mostantól észrevesszük.

 

A szavazás végeredménye:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More