A Regénytár bűvös boltja
Érdekes és izgalmas olvasmányok minden mennyiségben

Elindítottuk a honlapon belüli talentum átutalást

Közismert, hogy sok regénytáras szerző, olvasó tetemes talentum-megtakarítással rendelkezik, mások viszont szegények, mint a templom egere. A talentumilag izmosak ráadásul csak ülnek a vagyonukon, mert nem vásárolnak sem a Bűvös Boltban, sem másutt, viszont akinek nincs virtuális regénytáras pénze, nagyon okosan és legalább annyira lelkesen fel tudná azt használni, ha nem szenvedne belőle hiányt (a hősök és antihősök című pályázatunkon például csak a VIP-tagok vehettek részt, aminek kiváltása 300 talentumba került).

Ezért, és mert a Bank of Regénytár anyagi helyzete ezt lehetővé teszi, úgy döntöttünk, bevezetjük a honlapunkon történő talentum-ajándékozás (átutalás) lehetőséget. A legfelső menű jobb szélén látható Talentum anjándékozás menüben elhelyezett űrlap kitöltésével mostantól bármelyik honlapunkon regisztrált látogatónak ajándékozhatnak kisebb-nagyobb összegeket a keretükből. Akinek nincs talentum-megtakarítása, természetesen nem élhet ezzel a lehetőséggel, de bármikor válthat forintot az itt leírtak szerint.

 

Tarhási Edomér,
a Bank of Regénytár gubernátora

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More