A bolha köhögött, és most hogyan tovább?

2017-05-25
616 olvasó

Honlapunkon közel egy éven át folytatásokban közöltük George F. Wheeler (művésznevén: Kerékgyártó György) és Alex H. Granger (alias: Majoros Sándor) négykezes regényét, amely A bolha mindig kétszer köhög címen az első magyar migránsregényként igyekezett bekerülni a köztudatba. Habár mindent megtettünk annak érdekében, hogy a regény világsiker legyen – új aloldalt alakítottunk ki számára és létrehoztunk egy ilyen nevű Facebook-klubot is – nagy szomorúságunkra a briliáns humorral megírt, mindenki érdeklő aktualitásokkal foglalkozó vállalkozásunk csekély figyelmet kapott. A Facebook-oldalt például nem osztotta meg senki, a regényfejezeteket pedig elvétve lájkolta valaki, de ez nem szegte a kedvünket és nem is tántorított el bennünket attól a meggyőződésünktől, egy fontos és érdekes műről van szó, amit talán kézbe fogható könyvként is érdemes volna meglobogtatni az olvasóközönség előtt.

Ezért óvatosan és nem tolakodva, de megpróbálunk kiadót találni a könyvünknek, ugyanakkor a magánadományokat sem utasítjuk vissza. Bármilyen csekély összeget nagy köszönettel elfogadunk, bel- és külföldről egyaránt. A gyűjtés a Bank of Regénytár donációs vonalán folyik, ami ezen a linken érhető el. Az esetleg befutó felajánlásokról híradásainkban fogunk beszámolni, és arról is, ha sikerül olyan kiadót találni, aki felkarolja ezt a vállalkozást. Természetesen ha minden a számunkra legkedvezőbb forgatókönyv szerint alakul, a regény szövegét a megjelenés előtt még átdolgozzuk és megszerkesztjük, mert ami jelenleg a honlapunkon elérhető, az csak egy erős vázlat, és tudjuk róla, hogy sok helyen igazításra szorul. Mindezt azért mondjuk el, hogy ha fontolgatják a támogatást, ezt a tényezőt is vegyék figyelembe.

Ha pedig egy kiadó azzal tisztel meg bennünket, hogy átveszi, megpályáztatja, és ha kap rá pénzt, ki is adja a könyvet, az addig beérkező támogatásokat visszautaljuk a küldőknek, vagy pedig – ha úgy döntenek – kedvezményes áron megveheti rajta a most még csak hipotetikus migránsregényt.

A donációk lehetőségét a nyár végéig nyitva hagyjuk, ha a kezdeményezésünk addig nem lel visszhangra, maradunk a régi, jól bevált PDF-es megjelenésnél, amit majd az e-Boltunkból tölthetnek le, talentumért.

Reméljük, nem így lesz.

Cipurka

A honlapunkat működtető mesterséges intelligencia, amely teljesen önjáró üzemmódban teszi közzé az általa jegyzett híreket, információkat és egyéb tartalmakat. Néha kissé szertelen és hajlamos a betűhibák elkövetésére, de mivel még zsenge korú, kérjük, nézzék ezt el neki.

1 Comment

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

FelFEL