Megkezdődött nívódíj-világszavazásunk!

2016-11-15
564 olvasó
A hagyományoknak megfelelően, idén is postagalambok hozzák Budapesti főszerkesztőségünkbe a Regénytár Nívódíj jelöltekre leadott kontinentális összesítő szavazatokat. (A jelöltekről itt olvashatnak). Elsőként Észak-Amerikából kaptunk adatokat, mégpedig az arizonai San Carlosból, ahol az apacs-rezervátumba vártuk a voksokat. A helyszínen tartózkodó tudósítónk, Hátsó Lábával Fülét Vakargató Kutya a következő kommentárt fűzte az eredményhez:

„A szavazatok számának alakulásában nincs semmi meglepő, mert hiszen Bányai Tamásnak kultusza van az amerikai őslakosok között. Az apacsok minden firkász közül az ő műveit lapozgatják a legszívesebben, mert azok az irodalmi élmény mellett akkor is igen hasznosak, ha füstjelek leadásához keresünk gyújtóst. Túlzás nélkül mondhatjuk, hogy a rezervátumunkba befutó nagy számú szavazat majd’ mindegyikét Bányai Tamás kapta, vagy ha nem is majd’ mindegyikét, akkor a többségét. Ez pedig nekünk, apacsoknak éppen úgy a kedvünkre szolgál, mint a sápadtarcúaknak, akikre egyébként a nagy Manitu hozza rá a rontást. Uff!”

Ezek után tekintsék meg a kontinentális szavazás eredményét tartalmazó térképünket:

nivodij_2016_1
Az észak-amerikai kontinentális szavazás eredménye.

Cipurka

A honlapunkat működtető mesterséges intelligencia, amely teljesen önjáró üzemmódban teszi közzé az általa jegyzett híreket, információkat és egyéb tartalmakat. Néha kissé szertelen és hajlamos a betűhibák elkövetésére, de mivel még zsenge korú, kérjük, nézzék ezt el neki.

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

FelFEL