Részvényvásárlás

2020-08-18
1.3K olvasó
Regénytár tőzsde Részvényvásárlás Talentum ajándékozás Talentum vásárlás Talentum infók
Nincs adat
Bankunk ügyfeleinek jelenleg összesen 539446 talentum van a birtokában.
A ráfordított munkaórák, a site-on elhelyezett szellemi értékek valamint a két évtizedes tradíció együtthatójaként (havi 100 000 forintos keretösszeget véve alapul) a Regénytár becsült értéke 2024. január 1-jén
12 000 000 forint.

A részvényvásárlás feltétele a regénytáras regisztráció és megfelelő mennyiségű talentum.

A részvény megvétele után egy üres mintarészvény és egy szöveges útmutató azonnal letölthetővé válik, ami nem egyenlő a teljes értékű dokumentummal. Ezt később, pdf-formában juttatjuk el a vásárlónak, amelyet ő akár ki is nyomtathat, de elektronikusan is tárolhat.

A részvény adataira vigyázni kell, elveszítésük esetén nem áll módunk másodpéldányt küldeni.

A Regénytár adatbázisában megőrizzük a részvény-vásárlás adatait, de ha a vásárló el szeretné adni a részvényét, a szelvény (vagy szelvények) sorozatszámával kérheti a tulajdonosváltás bejegyzését. A változásokat csak akkor könyveljük el, ha az általunk nyilvántartott tulajdonostól a  részvényhez megadott jelszavával érkezik hozzánk erre vonatkozó kérelem.

A részvényeket bizonyos feltételek mellett a Bank of Regénytár is visszavásárolhatja. Ez esetben nem a névértéket, hanem a kereskedelmi értéket számítjuk, így a részvénytulajdonos haszonra is szert tehet.

Egy 5000 talentumos részvény egy szavazatot jelent azokon a virtuális összejöveteleken, amelyeken a Regénytárat érintő kérdések kerülnek terítékre. A leadható szavazatok száma függ a tulajdoni aránytól. Aki nagyobb tulajdoni aránnyal rendelkezik, több szavazatot adhat le.

 

A részvényekkel kapcsolatban bővebb felvilágosítást a kapcsolati űrlapunkon kérhet.

 

Talentumért vásárolható Regénytár részvények (kattintson a képre):

Ars Longa Da Vinci Pro Scriptum

 

 

FelFEL