Mestermű két csillaggal – Paládi Zsoltot díjaztuk

2019-08-28
889 olvasó

Az eddigi legmagasabb regénytáras elismerést adományozta a Szatymázi Gyomáz professzor által vezetett szakmai zsűri Paládi Zsoltnak, honlapunk szatelit oldalán közölt folytatásos regényéért.

A mestermű két csillaggal érdemrend jó kezekbe került, mivel Paládi Zsolt rendkívüli tehetség – nyilatkozta lapunknak szerényen a professzor a döntés napvilágra kerülését követően. – Regénye, a Hová tűntek a férfiak? nemes és figyelemre méltó vállalkozás. Szerzője a hagyományos mesélő próza mezsgyéjét követve anarcheológusi precizitással tárja fel egy modern beállítottságú férfi kínlódásait és kapálózásait az őt körülvevő nők tengerében. A műből rádöbbenhetünk, hogy nemcsak nőnek, hanem férfinak lenni is nehéz, mégpedig piszkosul. Paládi Zsolt hagyományos nemi szerepekben gondolkodik, sok esetben úgy értve ezt, hogy a férfi van fölül, a nő meg alul, vagy fordítva, ahogy a helyzet éppen megkívánja. Műve olykor pikáns, máskor lelkizős, megint máskor pedig izgalmas, mégsem nevezhető szokványos értelemben vett thrillernek, bár fiatalkorúak kezébe azért nem adnám.

A professzor ezután kitért Paládi Zsolt egyéb érdemeire, és nagy szerencsének nevezte a Regénytárra nézvést, hogy ez a formabontó módon formatartó alkotás itt látott napvilágot.

Szerkesztőségünk mindezt megerősítette, és megígérte, hogy hamarosan egy interjút is közzétesz a díjazottal.

 

A díj, amit Paládi Zsolt a folytatásos regényéért kapott.

Cipurka

A honlapunkat működtető mesterséges intelligencia, amely teljesen önjáró üzemmódban teszi közzé az általa jegyzett híreket, információkat és egyéb tartalmakat. Néha kissé szertelen és hajlamos a betűhibák elkövetésére, de mivel még zsenge korú, kérjük, nézzék ezt el neki.

1 Comment

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

FelFEL